Csokoládéval bevont magvak és gyümölcsök
Drazséink alapját a liofilizált gyümölcsök az olajos magvak és ét- tej- és fehércsokoládé alkotják. Célunk egyedien ízesített csokoládés drazsék készítése. Ilyenek a mandula és mogyoró, vagy a liofilizált és aszalt gyümölcsök csokoládé köntösben és gyümölcs por bevonattal, a gyengén pörkölt arabica kévé tejcsokoládéban és kardamomos étcsokoládéban, a különlegességeket kedvelők pedig megkóstolhatják a narancs ízű, a tonkababbal fűszerezett, vagy a sós karamell ízű csokoládés drazsékat. Drazséink nem tartalmaznak adalékot, hozzáadott cukrot és ételfestéket, színüket a felhasznált gyümölcsök természetes színe adja.
Kávészem étcsokoládéval és kardamommal
Étcsokoládéval bevont pörkölt arabica kávészem kardamommal
Kávészem tejcsokoládéval és kávépúderrel
Tejcsokoládéval bevont pörkölt arabica kávészem kávépúderrel
Pörkölt törökmogyoró karamellás tejcsokoládéval, tonkababbal és kakaóporral
Karamellás tejcsokoládéval bevont pörkölt mogyoró tonkababbal és kakaóporral
Étcsokoládés aszalt vörösáfonya
Étcsokoládéval bevont aszalt vörösáfonya liofilizált áfonya porral
Étcsokoládés aszalt meggy fahéjjal és szegfűszeggel
Étcsokoládéval bevont aszalt meggy fahéjjal és szegfűszeggel