×
 x 

0

Természetes alapanyagokból, egyedi receptúrák alapján,
kézzel készített csokoládék.

A Vásárhelyi Csokoládé 2015-ben alakult családi manufaktúra. Formákba öntött bonbonokat, trüffeleket és táblás csokoládékat gyártunk, de folyamatosan dolgozunk az új finomságok bevezetésén. Ilyenek a vágott, mártott és nyitott bonbonok, és a drazsék. Kizárólag kiváló minőségű csokoládét, tiszta gyümölcspürét, liofolizált gyümölcsöket, kandírozott gyümölcsöket és természetesen magyar marcipánt, aszalt gyömölcsöket és olajos magokat használunk adalékanyagok és tartósítószerek nélkül. Minden munkafolyamatot kézzel végzünk a temperálástól a töltelék készítésén és a trüffelek mártásán, bevonásán át egészen a csomagolásig - így termékeink valódi kézműves finomságok.

Célunk, a természetes és minőségi alapanyagok felhasználásán túl, hogy vásárlóink megismerjék a valódi csokoládé élvezetét, és örömmel vásároljanak saját élvezetükre, de finom és szép ajándék
a különleges ünnepekre, céges rendezvényekre VIP ajándék-ként, egyedi díszítéssel pedig emlékezetes köszönő ajándék lehet esküvőkre, családi rendezvényekre. Sokat gondolkoztunk a névválasztáson. Semmiképp nem akartunk idegen nyelvű nevet. Hódmezővásárhelyiek lévén szerettük volna jelezni kötődésünket a városhoz, így lett a név egyszerűen Vásárhelyi csokoládé, az arculatot pedig egyértelműen meghatározta a gyönyörű vásárhelyi hímzés szín- és formavilága.

Kövessen bennünket

Elérhetőségek

VÁSÁRHELYI CSOKOLÁDÉ
6800 Hódmezővásárhely, Vas u. 10.
tel.: +36 30 249-6096; +36 30 680-3361
e-mail: viartis85@gmail.com


TOP